Forside    Sitemap    Printvenlig udskrift    Xtranet login      
FIF Hillerød Atletik

Forside

   Træning

Indendørstræningen starter mandag den 22. oktober, og vi træner i den store idrætshal på Hillerødsholmskolen.

Det yngste hold: mandag og onsdag fra kl. 16.00 til 17.30. Husk indendørssko.

Det ældste hold: mandag og onsdag fra kl. 17.00 til 19.00. Husk både udendørs- og indendørssko. Vi mødes i hallen, men opvarmer og løber udendørs i parken, inden vi går ind og træner teknik.


Privatlivspolitik

Den 25. maj trådte den nye persondataforordning, GDPR, i kraft. I den forbindelse har vi som påkrævet formuleret en privatlivspolitik, der beskriver, hvordan vi som forening behandler vores medlemmers, træneres og lederes persondata. Se mere HER


Nordsjællandsmesterskaber

Onsdag den 13. juni kl. 17.30 arrangeredes Nordsjællandsmesterskaberne på Hillerød Stadion.

Se resultatet HER.


Stævner

En liste over stævner i 2018 kan ses HER.

Husk at I skal konkurrere i den reglementerede klubdragt. Dragten kan købes gennem Craftshop. Se mere HER

Facebook-gruppe for ungdomsafdelingen

Der er oprettet en lukket Facebook-gruppe for ungdomsafdelingen i FIF Hillerød Atletik, hvilken vil blive benyttet til informationer vedr. træning, stævner og øvrige arrangementer. Gruppen vil ligeledes kunne benyttes af forældre til eksempelvis at aftale samkørsel til stævner, eller til at formidle salg af pigsko, som jeres børn er vokset fra, men som stadig har mange gode løb eller spring i sig.

Fremadrettet vil denne gruppe sammen med vores hjemmeside være de primære kanaler for information, der skal ud til alle. Emails vil dog blive benyttet såfremt dette i situationen findes mest hensigtsmæssigt, og den ældste træningsgruppes Messenger-gruppe vil ligeledes fortsætte til brug for små hurtige beskeder.

Gruppen hedder FIF Hillerød Atletik - Ungdom. Invitationer sendes i øjeblikket rundt, men har du ikke modtaget en invitation, så er du meget velkommen til at anmode om medlemskab.


Klubtøj

Vi har nu en aftale klar med Craftshop om nyt klubtøj. Læs mere HER.

Det er vigtigt at pointere, at det viste klubtøj nu er den reglementerede klubdragt, som skal benyttes ved konkurrencer.   
Statistik

Du kan se diverse statistiker HER.


Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem
powered by webmanage
Aalholmparken 162    3400  Hillerød    Tlf: 4824 8710    info@fifh.dk