Klubmesterskaber

Dag 1 mandag den 10. september kl. 17.30 på Hillerød Stadion. Øvelser: 40 m (til og med 9 år), 60 m (10-11år), 80 m (12-13 år), 100 m (fra 14 år), 200 m (alle), 800 m (alle)

Dag 2 onsdag den 12. september kl. 17.00 på Hillerød Stadion. Øvelser: Længde (alle), højde (alle), kugle (alle), bold (til og med 11 år), spydkast (fra 12 år) 

Tilmelding til Nicolaj på nrs800@hotmail.com senest søndag den 9. september.


Træning - opstart efter sommerferien

Sommerferien er forbi og træningen starter igen mandag den 13. august.

Det yngste hold starter som sædvanligt kl. 16.00, mens det ældste hold begynder kl. 17.00.


Privatlivspolitik

Den 25. maj trådte den nye persondataforordning, GDPR, i kraft. I den forbindelse har vi som påkrævet formuleret en privatlivspolitik, der beskriver, hvordan vi som forening behandler vores medlemmers, træneres og lederes persondata. Se mere HER


Nordsjællandsmesterskaber

Onsdag den 13. juni kl. 17.30 arrangeredes Nordsjællandsmesterskaberne på Hillerød Stadion.

Se resultatet HER.


Stævner

En liste over stævner i 2018 kan ses HER.

Husk at I skal konkurrere i den reglementerede klubdragt. Dragten kan købes gennem Craftshop. Se mere HER


Træning

Udendørstræningen er startet, og vi træner på Hillerød Stadion. Du kan læse mere om vores træningstider HER.


Facebook-gruppe for ungdomsafdelingen

Der er oprettet en lukket Facebook-gruppe for ungdomsafdelingen i FIF Hillerød Atletik, hvilken vil blive benyttet til informationer vedr. træning, stævner og øvrige arrangementer. Gruppen vil ligeledes kunne benyttes af forældre til eksempelvis at aftale samkørsel til stævner, eller til at formidle salg af pigsko, som jeres børn er vokset fra, men som stadig har mange gode løb eller spring i sig.

Fremadrettet vil denne gruppe sammen med vores hjemmeside være de primære kanaler for information, der skal ud til alle. Emails vil dog blive benyttet såfremt dette i situationen findes mest hensigtsmæssigt, og den ældste træningsgruppes Messenger-gruppe vil ligeledes fortsætte til brug for små hurtige beskeder.

Gruppen hedder FIF Hillerød Atletik - Ungdom. Invitationer sendes i øjeblikket rundt, men har du ikke modtaget en invitation, så er du meget velkommen til at anmode om medlemskab.


Klubtøj

Vi har nu en aftale klar med Craftshop om nyt klubtøj. Læs mere HER.

Det er vigtigt at pointere, at det viste klubtøj nu er den reglementerede klubdragt, som skal benyttes ved konkurrencer.   
Statistik

Du kan se diverse statistiker HER.


Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem