COVID-19 UPDATE

På baggrund af de nye COVID-19 restriktioner, så har Dansk Atletik kommunikeret følgende: 

De vigtigste generelle retningslinjer og anbefalinger

- At man overholder det til enhver tid gældende forsamlingsforbud (max 50 personer for børn og unge under 21 år, og max 10 personer for alle voksne fra og med 22 år og opefter)

- At man så vidt muligt skal holde afstand

- At man skal have stor fokus på håndhygiejne

- At man begrænser fysisk kontakt

- At man ikke hoster eller nyser på andre

- At man skal holde sig hjemme, hvis man er sløj

- At man kommunikerer generelle og atletik-specifikke retningslinjer i træningsmiljøet – fx via opslag af Sundhedsstyrelsens plakater, DAFs atletik-specifikke Corona-retningslinjer, lokale retningslinjer for den enkelte klub og/ eller træningsfacilitet


Ved at bruge det "hængende tæppe" i hallen på Hillerødsholmskolen, så kan vi som tidligere dele hallen op, således at både ungdoms- og mastersholdet kan træne samtidigt. Vi skal blot sørge for, at de to hold holdes adskilte under hele træningen, samt at størrelsen på de enkelte områder giver mindst 4 kvm per udøver. Da redskaber benyttes af begge hold, er det vigtigt, at vi sørger for en god rengøring af disse i løbet af træningen.


Fra på torsdag den 29. oktober er det ligeledes påkrævet, at man bærer mundbind, når man ankommer til det område af hallen, hvor man skal træne samt når man igen forlader området. Mundbind er ikke påkrævbet under selve træningen.


På baggrund af ovenstående kan vi derfor for alle hold fortsætte med træningen på de normale tidspunkter.    NYHED - Vi starter træningen indendørs

Vi starter træningen op igen efter efterårsferien mandag den 19. oktober. Samme tidspunkter som normalt:

Træning ungdom - efter efterårsferien

Vi træner på følgende tidspunkter på i hallen på Hillerødsholmskolen:

Mandag og onsdag

Det ældste hold (12-17 år) træner fra kl. 17.00 til 19.00. (Det yngste hold er stadig lukket)

Husk både inde- og udesko, da vi opvarmer udendørs. 

Lørdag

For dem på det ældste hold, der gerne vil have lidt mere løbetræning.

Vi mødes på Hillerød Stadion kl. 10.00 og træner til ca. kl. 12.00. Husk indendørssko til eventuel styrketræning i styrkerummet.

Enkelte lørdage kan blive aflyst, hvis der er stævner. En oversigt over aflysninger kan ses HER.
 

Generalforsamling - AFLYSNING

Grundet den seneste udvikling vedrørende COVID-19 virussen, så har bestyrelsen besluttet at udsætte generalforsamlingen til et senere tidspunkt. Vi er klar over, at dette kommer til at stride mod foreningens vedtægter, da generalforsamlingen jf. §9 skal afholdes inden den 15. marts, men vi befinder os i en ekstraordinær situation, hvor store dele af Danmark er ved at lukke ned for at mindske risikoen for smittespredning, så vi håber på enighed og opbakning til denne beslutning. En ny indkaldelse vil blive udsendt, når situationen har normaliseret sig.


Stævner

En liste over stævner i 2020 kan ses HER.

Husk at I skal konkurrere i den reglementerede klubdragt. Dragten kan købes gennem Craftshop. Se mere HER


Klubtøj

Vi har nu en aftale klar med Craftshop om nyt klubtøj. Læs mere HER.

Det er vigtigt at pointere, at det viste klubtøj nu er den reglementerede klubdragt, som skal benyttes ved konkurrencer.   
Statistik

Du kan se diverse statistiker HER.


Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem