DMU Hold 12-15 år
Kombineret hold fra Helsingør, Holte og Hillerød går i finalen, og Axel sætter dansk rekord

Lørdag den 25. maj blev der afholdt indledende runde i DM Hold turneringen for ungdom og junior på Ballerup stadion.

FIF Hillerød stillede med et drenge 12-15 års hold sammen med Helsingør og Holte. Fra Hillerød deltog Markus Nederschier og Axel Vang Christensen.

Markus løb 100 m på 12.47 sek. og satte dermed ny personlig rekord. Ligeledes blev det til personlig rekord på 800 m, hvor Markus krydsede målstregen i tiden 2.11,06 min.

Axel var blevet sat på 3000 m, og her lagde han ud i et voldsomt tempo på 64 sek. på første omgang. Tempoet betød, at han hurtigt fik et pænt forspring, som blev øget gennem hele løbet. Selvom at Axel skulle skabe hele løbet selv, så formåede han at gennemføre de 3000 m i tiden 8.44,92 min. Dermed slog han den 20 år gamle danske D15 rekord, som tidligere lød på 8,45.72 min.

Stævnet blev afsluttet med en 4 x 100 m stafet, hvor Markus løb sammen med 3 drenge fra Holte. Drengene løb ind på andenpladsen efter Sparta i tiden 50,57 sek.

I den samlede stilling opnåede holdet 7908 point og en meget imponerende andenplads efter Sparta.

Efter sommerferien vil finalen blive afholdt, hvor de tre bedste hold fra øst møder de tre bedste hold fra vest.