Legater til FIF Hillerød Atletik
Grethe Christiansens Legatstiftelse og Novo Nordisk giver legater til FIF Hillerød Atletik

Onsdag den 19. april blev der på Sophienborgskolen uddelt legater til 60 forskellige idrætsklubber, foreninger og institutioner i Hillerød, der arbejder med børn og unge. Legaterne blev uddelt af Grethe Christiansens Legatstiftelse og beløb sig til ca. 2,5 millioner kroner.

FIF Hillerød Atletik indsendte i januar en ansøgning om et legat til indkøb af atletikredskaber, og det var med stor glæde, at vi modtog nyheden om, at vi var blandt de 60 legatmodtagere. Legatstiftelsen havde i alt modtaget 112 ansøgninger. Vores legat lød på flotte 37.383 kroner, og skal gå til følgende redskaber:

- 6 stænger til stangspring
- 10 vippehække
- højdespringssæt til indendørs brug

I januar blev vi ligeledes beæret med et legat fra Novo Nordisk gennem deres Site Hillerød Sponsorship Programme. Her havde vi indsendt en ansøgning om et legat til indkøb af 4 TRX systemer. Dette legat lød på flotte 8.596 kroner. 

Fra FIF Hillerød Atletik skal der lyde et rigtig stort tak til både Grethe Christiansens Legatstiftelse og Novo Nordisk for deres store støtte til arbejdet med vores unge atleter.


Billede fra legatoverrækkelsen på Sophienborgskolen. Fra FIF Hillerød Atletik deltog: Janna Rasmussen, Jakob Schiellerup og Nicolaj R Sørensen.


TRX systemerne sponsoreret af Novo Nordisk bliver flittigt taget i brug. Her er Axel og Emil i fuld gang.
 
Gem Gem Gem Gem Gem