Vinterturneringen
Flotte resultater af FIFs unge løbere

Så blev der taget hul på Vinterturneringen med Helsingør IF som arrangør af den første runde. Ruten var lagt i Smørhullet, et dejligt grønt område, hvor man som tilskuer havde udsigt over næsten hele den 1 km lange rute. FIF Hillerød stillede med 9 deltagere, hvoraf de 5 er nye medlemmer fra orientering (både FIF Hillerød Orientering og Tisvilde Hegn OK), og hvilke flotte resultater det blev til.

På 2 km distancen for de 7-9-årige og 10-11-årige drenge løb Malthe Cook Simonsen og Frederik Holmberg flot, og for Malthe blev det til en fornem 4. plads.

På 3 km distancen for de 12-13-årige stillede vi med hold for både pigerne og drengene, og begge grupper løb på en gang. Hos pigerne løb Sigrid Staugaard, Elinor Markussen og Emma Flor, og da startskuddet lød var Sigrid hurtigt afsted og helt fremme foran. Den placering bevarede Sigrid og kunne efter de 3 km krydse målstregen som vinder i tiden 12,00 min. hele 37 sek. foran den næste pige, og kun med 7 drenge foran sig. Stort tillykke til den unge løber for den imponerende præstation. Elinor og Emma klarede sig godt igennem ruten, og samlet set ligger de 3 piger på en flot 2. plads i holdkonkurrencen kun overgået af Sparta.

Hos de 12-13-årige drenge stillede Axel Vang Christensen, Gustav Holmberg og Tobias Olloz til start. Axel levede op til favoritværdigheden og lagde hurtigt afstand til konkurrenterne. Afstanden blev stødt øget gennem løbet, og efter 10,44 min. kunne Axel ligesom Sigrid krydse målstregen som vinder. Stort tillykke til Axel med sejren. Gustav løb sig ind på en flot 4. plads, og minuttet efter krydsede Tobias målstregen. Drengenes flotte præstationer gav dem en fornem 1. plads i holdkonkurrencen med en samlet tid hele 1,58 min. foran holdet på 2. pladsen.

Med drengene i mål blev det tid til 4 km distancen for piger. Her stillede Ida Palbo til start i 14-15 års klassen, og Ida klarede sig fint igennem med en placering midt i feltet.

Resultaterne for vinterturneringen kan ses HER.

Billeder fra dagens konkurrence kan ses på Michael Hyllesteds side på FLICKR.