Vinterturneringen 4. runde
De 12-13 årige drenge vinder holdkonkurrencen

Søndag den 7. februar rundede vi en god atletik-weekend af i Roskilde, hvor Hellas var værter for den fjerde og sidste runde af Vinterturneringen. Vores hold i klassen drenge 12-13 år, der bestod af Ruben, Jonathan, William, Elias og Axel, blev i denne runde besejret af Amager med 2 sekunder, men 2. pladsen var mere end nok til at vinde den samlede holdkonkurrence, da vi havde vundet de 3 første runder. I den samlede konkurrence fik vi 114 point, mens Amager sluttede på 96 point tæt forfulgt af Viking med 90 point.

Et stort tillykke til drengene med den flotte bedrift.

Guldholdet og en stolt træner

I den individuelle konkurrence førte Axel før dagens runde med 2 point foran Marcus Rølling fra Amager, men da Marcus viste god form og vandt dagens løb foran Axel var han i stand til at udligne pointstillingen, og drengene blev begge belønnet for deres flotte indsatser med en guldmedalje.