Vinterturneringen og Øst Cross
FIF-hold tager fusen på alle konkurrenterne

Lørdag den 7. november stillede FIF Hillerød til start med 9 løbere ved 1. runde af Vinterturneringen. Runden fungerede ligeledes som ØST Cross mesterskaberne, og blev afviklet på en ganske svær rute i Greve med flere end 400 tilmeldte løbere.

I de senere år har FIF Hillerød ikke haft løbere nok til at kunne stille med hold, og holdmesterskaberne har oftest været en parade disciplin for de store atletikklubber, men i år skulle det være anderledes. Sensationen blev løbet hjem af FIF Hillerøds seje drenge i kategorien 12/13 år, hvor holdet blev en overraskende vinder. Holdet bestod af Axel Vang Christensen, Elias Barre Pedersen og Jonathan Palmqvist, som sejrede foran Viking fra Bornholm og Amager AC.

Udover at tage guldet i cross mesterskabet har drengene taget føringen i Vinterturneringen, og det skal blive spændende at se om de kan følge triumfen op, når FIF Hillerød den 5. december er arrangør af 2. runde, der bliver afviklet i Selskov.

Individuelt tog Axel Vang Christensen sig af ØST Cross guldet, og fører nu Vinterturneringen. Føringen er ikke uvant for Axel, der sidste år vandt alle 4. runder, og dermed den samlede turnering.